O spoločnosti

Spoločnosť Skyfall Group s.r.o. zastrešuje všetky aktivity a produkty, ktorým sa venujeme.

Zaoberáme sa predajom dronov, leteckým prácam ako lietanie a filmovanie pomocou dronov, tvorbe a prevádzke mobilných aplikácií. Medzi naše novšie projekty patrí aj technológia pre moderné parkovanie, ktorá informuje a naviguje šoférov na voľné parkovacie miesta v meste. Jeden z najdôležitejších pilierov na ktorých stojí naša spoločnosť je služba outsoursovania nákupného oddelenia priemyselných spoločností.

Predaju dronov sme sa začali venovať ako jedny z prvých na Slovensku v roku 2013. Krátko na to sme sa stali oficiálnym distribútorom značky DJI na Slovensku. DJI je absolútny svetový líder v oblasti vývoja hobby a profesionálnych dronov. Od roku 2013 sme priviezli na Slovensko radosť pre tisícky nadšencov UAV lietania. Boli sme tu od začiatkov popularizácie dronov. Boli sme to my kto sem priniesol prvé sériovo vyrábané drony ako DJI Phantom, DJI Phantom FC40. Veľký boom priniesol DJI Phantom 2 Vision + a potom v 2017 to bol hlavne prvý zložiteľný dron DJI Mavic, ktorý sa rýchlo stal legendou.

Postupne sme rozširovali ponuku našich služieb a začali sme využívať výhody leteckého snímkovania pomocou dronov. Vytvárame kvalitné videá zo vzduchu využiteľné pre filmárov či reklamné agentúry. Pomocou dronov snímame zaujímavé objekty a tie potom spracovávame do formy dátových 3D objektov. Vytvárame takisto geodetické ortofotomapy či ostatné kartografické produkty.

Viac informácií o našich ponúkaných službách leteckého snímkovania môžete získať tu.

V roku 2018 sme vstúpili do sveta mobilných aplikácií. Začali sme s vývojom aplikácie na predaj kvetov. Aplikácia je voľne stiahnuteľná pod názvom Mr. Rose. Aplikácia slávi obrovský úspech, momentálne na Slovensku evidujeme cez 10.000 stiahnutí. V priebehu prvého polroka 2020 plánujeme expandovať do Českej republiky a následne aj do ďalších krajín.

Viac informácií o mobilnej aplikácií Mr. Rose môžete získať tu.

Naše aplikácie nie len vyvíjame, ale ich aj sami prevádzkujeme. V priebehu roka 2020 uvedieme na trh niekoľko ďalších mobilných aplikácií, ktoré už sú blízko svojho spustenia. Bude to napr. aplikácia, ktorú budú využívať majstri rôznych remesiel pri svojej práci, alebo aplikácia pomáhajúca slovenským bio farmám.

Popri týchto komerčných aplikáciách začali sme s vývojom mobilnej aplikácie z oblasti Smart City pre mesto Košice. Aplikácia prinesie mnoho benefitov pre občanov mesta, ale aj turistov. Okrem iného aplikácia bude navigovať občanov na voľné parkovacie miesta v meste Košice. Tento projekt podporí aj Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky keď ho vyhodnotili ako najlepší Smart City projekt v roku 2019.  Viac informácií o tomto projekte prinesieme čoskoro.

Purchase outsourcing je služba ktorú ponúkame hlavne priemyselným podnikom. Pomáhame takto manažérom podnikom sústrediť sa na svoju hlavnú výrobnú činnosť. Dokážeme nahradiť celé nákupné oddelenie od operatívneho po strategický nákup. Môžeme vytvárať objednávky, ale aj nájsť vhodných dodávateľov pre strategické komponenty či vytvoriť stratégiu nákupu pre celú spoločnosť. Pre viac informácií nás prosím neváhajte kontaktovať.